POZOOOOOR - VYHLAŠUJEME VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ.

17.10.2010 18:40

Řízením osudu se stalo, že opět platí heslo - Vše, co se může zkomplikovat, se taky zkomplikuje. Zkomplikovala se situace u dlouhodobě připravených obětí,zkomplikovala se situace s rozhodnutím, které tornádo si vyberou další oběti .Zkomplikovala se bohužel až nyní, tedy v době, kdy už se pomalu měly balit Cvokískům batůžky na cestu do nových domovů.

 Proto nyní vyhlašujeme výběrové řízení na nové oběti pro nejhodnější kočičku Catharien a nejhodnějšího kocourka Cyrana .

 

Catharien je hnědá černě  tečkovaná , neuječená a nehlasitá kočička, která je velmi zvědavá, hravá a také mazlivá. Bude mít drobnější postavičku a kulatou hlavu po mamině Lassy. Mazlivka vrnivka....

 

Cyrano je modrý tečkovaný, už nyní PAN kocour, s impozantní kocouří hlavou.Bude velký a poměrně dominantní . Pro jeho chování je nazýván "klidná síla". K dvounožkyním se chová dvorně, je mazlivý a opravdu už nyní mužný.

 

Na oběti máme značné nároky - především odolnost, trpělivost a toleranci. Předpokládáme znalost specifik plemene a také to, že kotě a posléze dospělý tečkatec bude bydlet jen v bytě, ven pouze za přísného dohledu dvounožce.

 

Pokud byste měli zájem ucházet se ve výběrovém řízení o některou z našich živých katastrof...totiž, nejhodnějších koťátek, pište prosím na mail : Piskot.Pisutka@seznam.cz.

 

Děkujeme a těšíme se....          Lucka

© 2009 Copyrights Luci 04 - Všechna práva k textům a fotografiím vyhrazena

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode